Jonge recensenten gezocht

Durf jij het aan een echte recensie te leren schrijven?

We zijn op naar leden voor de jongerenredactie, die voorstellingen willen recenseren. Ben of ken je iemand tussen de 12 en 21 jaar en lijkt het je leuk om naar het theater of naar een concert te gaan om daar vervolgens op een professionele manier jouw eigen mening over te geven en deze te delen met anderen? Meld je vandaag dan nog aan voor de jongerenredactie!

Als recensent van de jongerenredactie bezoek je voorafgaand aan het festival een concert van musici en ensembles die tijdens Who’s Next te horen zijn. Na afloop van je bezoek schrijf je een recensie. Je ontvangt vervolgens van journalist Guido van Oorschot van De Volkskrant feedback op jouw tekst. Jouw recensie wordt in ieder geval gepubliceerd op onze website en onze Facebookpagina.

Tijdens het festival zelf bezoek je ook één of meerdere concerten om over te schrijven. Uit al de recensies die tijdens de festivalweek geschreven worden door de jongerenredactie wordt een selectie gemaakt die gepubliceerd wordt in het jaarverslag van Who’s Next, op onze site en de op de site van Kunstlinie Almere Flevoland. Ook maak je kans op publicatie in één van de kranten waar Who’s Next mee samenwerkt!

Deelname aan de jongerenredactie is gratis! Je krijgt toegang tot de voorstellingen en de reiskosten naar de concerten voorafgaand aan het festival worden vergoed. Je ontvangt begeleiding van het Who’s Next team en journalist Guido van Oorschot.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met luc@whos-next.nl. Opgeven kan via de website van Who’s Next, onder het kopje Doe Mee!

Nieuws