Festival Who’s Next – You’ve got the power! Programma 13 april

Kom met de hele familie – tweede paasdag – laagdrempelig genieten van prachtige klassieke muziek. Want dit jaar presenteren Who’s Next en KAF samen op 13 april Festival Who’s Next met als thema You’ve got the power! Een namiddag met jonge klassieke musici die laten zien dat klassieke muziek voor iedereen is. Met op het programma het North Sea String Quartet, Fuse, Caravan met Julian Schneemann en JongNBE.

In de foyer wordt u ontvangen door het North Sea String Quartet. Een splinternieuw Rotterdams strijkkwartet, bestaande uit spelers met een rijke achtergrond in zowel de klassieke als de geïmproviseerde muziek. Muzikaal gezien opereren ze dan ook op het grensvlak tussen deze twee werelden. Daarnaast is in de foyer meer te zien over Who’s Next. Een uitdagend, jaarlijks terugkerend jongerenfestival waarin klassieke muziek gepresenteerd wordt voor en door jongeren.

In de Grote zaal kunt u genieten van Fuse, bekend als huisband van tv-programma Podium Witteman en een veelzijdige en energieke live-act die niet in één hokje te vangen is. Daarna Caravan met Julian Schneemann; zij verbinden werelden van Oost tot West en van klassiek tot jazz en volksmuziek. Afsluiter van de middag is het JongNBE; een ensemble van toptalenten van de Nederlandse conservatoria, sommigen al klaar, anderen nog midden in hun opleiding. Met in de pauzes muziek van het North Sea String Quartet.

Beleef deze klassieke muziekmiddag met een verrassend moderne stijl, uitgevoerd door jonge spraakmakende ensembles.
Maandag 13 april – 15:00-18:00 uur – Grote Zaal en City Lounge Kunstlinie Almere Flevoland

Kaarten:
Regulier: EUR 18,50
65+: EUR 16,50
CJP: EUR 10
Kaarten zijn verkrijgbaar bij KAF of via deze link.

 

home Nieuws