Soliste gezocht voor ons muziektheaterproject!

Vacature – Soliste met acteertalent voor muziektheaterproject

Theatergroep SubSub uit Almere produceert komend seizoen in samenwerking met Festival Who’s Next de voorstelling “Op Drift!”. Het stuk wordt geschreven door Yvo Nafzger en componist Brechtje en geregisseerd door Esther Bolte. Het verhaal gaat over twee meiden met veel talent en passie voor muziek en dans. Ze komen op het punt dat ze keuzes moeten maken over wat ze op willen geven  om de top te bereiken. Het is een multidisciplinaire voorstelling met acteurs, musici, dansers en rappers.

Voor dit muziektheaterproject zijn we op zoek naar een SOLISTE met acteertalent

Wie ben jij?

Auditie

Op donderdag 21 september 2017 doe je mee in de algemene theaterauditie.
Op vrijdag 22 september 2017 speel je een solostuk en vrije improvisatie op materiaal dat wordt toegezonden.

 

Repetities en concerten

Vanaf 5 oktober repeteer je elke donderdagavond in Almere Stad. In de periode januari t/m maart zijn er extra repetitie momenten, waarvan sommigen in het weekend.
Dinsdag 20 februari staat in het teken van festival Who’s Next. Overdag is de generale repetitie en ’s avonds de uitvoering met scholieren in de grote zaal van Kunstlinie Almere Flevoland in Almere. Ter voorbereiding hiervan zijn er twee repetities met scholieren in januari en/of februari 2018.

Van 4 t/m 21 april speel je de avondvullende voorstellingen waaronder een aantal schoolvoorstellingen overdag plaatsvinden.

Kosten en inschrijven
De kosten voor deelname aan SubSub zijn €175,- voor de hele periode. Hierbij zijn alle (muziek)repetities, de spel- en zanglessen inbegrepen.

Heb je zin om serieus met je instrument en theater bezig te zijn, te spelen en te leren bij een professionele theatergroep? Meld je dan nu aan voor de audities door te mailen naar subsub@theatergroepsuburbia.nl. Vermeld in je mail je volledige naam, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer. Je ontvangt van ons een inschrijfformulier om je inschrijving  compleet te maken.
LET OP: Volledig ingevulde inschrijfformulieren dienen voor 13 september 2017 binnen te zijn! Meld je dus z.s.m. aan om dit formulier te ontvangen. 

Nieuws