Ensemblemusici gezocht voor ons muziektheaterproject!

 

Vacature – Ensemblemusici voor muziektheaterproject

Theatergroep SubSub uit Almere produceert komend seizoen in samenwerking met Festival Who’s Next de voorstelling “Op Drift!”. Het stuk wordt geschreven door Yvo Nafzger en componist Brechtje, en geregisseerd door Esther Bolte. Het verhaal gaat over twee meiden met veel talent en passie voor muziek en dans. Ze komen op het punt dat ze keuzes moeten maken over wat ze op willen geven  om de top te bereiken. Het is een multidisciplinaire voorstelling met acteurs, musici, dansers en rappers.

Voor dit muziektheaterproject zijn we op zoek naar:

ENSEMBLEMUSICI tussen de 15 – 25 jaar – voor de instrumenten HARP, SLAGWERK (2 spelers), TROMBONE EN BASKLARINET

Wat wordt er van je verwacht?

Audities: 13 of 20 oktober 2017
Tijdens de auditie speel je een solostuk en vrije improvisatie op materiaal dat wordt toegezonden.

Repetities en concerten:

Het project is onderverdeeld in twee presentaties:

Ter voorbereiding zijn er twee repetities met scholieren in januari en/of februari 2018. De generale is op dinsdagmiddag 20 februari en uitvoering om 20:00 uur.

We spelen 11 avondvoorstellingen, waar nog maximaal 7 schoolvoorstellingen (overdag!) bij kunnen komen. Speeldagen zijn variërend op de woensdag t/m zondag.
Voor de voorbereiding op de voorstellingen worden repetitiemomenten ingepland in de maanden februari t/m maart. Daarnaast zijn vaste data:
26, 27 en 28 februari van 10:00 – 17:00
24 en 25 maart van 10:00 – 17:00 (montage)
29 maart van 19:00 – 22:00 (montage)
31 maart en 1 april van 10:00 – 17:00 (montage)

Inschrijven
Heb je zin om serieus met je instrument bezig te zijn, te spelen en te leren bij een professionele theatergroep? Meld je dan nu aan voor de auditie via subsub@theatergroepsuburbia.nl
Vermeld in je mail je volledige naam, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer. Je ontvangt van ons een inschrijfformulier om je inschrijving compleet te maken.
LET OP: Volledig ingevulde inschrijfformulieren dienen voor 30 september 2017 binnen te zijn! Meld je dus z.s.m. aan om het inschrijfformulier te ontvangen.

Nieuws